Tékozló Homár

Mi a gond az úttal?

2006.09.07. 18:04 | jackyll | komment

Közszolgálati funkciónk keretén belül kalandozunk a kresztáblák izgalmas világába. PG talált egy klasszikus pénzbeszedõs helyet, ahonnan bõ fél évvel a munkálatok befejezése után sem akar eltûnni a sebességkorlátozás. Hol van ilyenkor Michael Douglas az aknavetõvel?

Kiskunfélegyháza felõl Szegedre menet Kisteleken, az 5-ös fõúton, már a településen belül fotóztam a csatolt "pénzbeszedõ" táblát. Munkálatok miatti útszûkületre figyelmeztet és 30 km/h-ra korlátoz. Az úton jól látszik - tökegyenes - hogy semmilyen munkálatok nem folynak. Én kb. 5 hónapja járok arra autóval, és azóta/azalatt biztos nem javítottak már az úton semmit.

Elõtte gondolom igen, de a tábla ottmaradt (minimum 5 hónap!). (Mellesleg van még legalább 4 ugyanilyen táblakombináció Kisteleken, a hosszú egyenes utáni kanyart követõen újabb egyenes jön, újabb táblával, ahol természetesen szintén semmilyen útépítés nincs.)

A tábla így már csak esetleges rendõri pénzbeszedésre alkalmas (ezt szeressük, amikor ilyennel töltik az idejüket, ahelyett, hogy a veszélyes gyorshajtókat, kézbõl mobilozó köcsögöket, lámpa nélkül és nappal reflektorral haladókat vadásznák), amibe még szerencsére nem botlottam. Remélem nem is fogok, és gyorsan eltûnik a tábla végre.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása