Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

A terror elleni harc szadista szexjáték?

Steven Meisel/erotikus terrorharc

2006.09.11. 12:28 | szily | Szólj hozzá!
A modern állóképes-vizuális kultúra legmerészebb eseményei furcsa módon a csillogó borítójú divatlapokban történnek meg manapság. A legfrissebb példa szeptemberi olasz Vogue, ami egy olyan – baromi jól kinézõ - fotósorozatot közöl, amelyen a szexéhes rendõrök terrorista modelleket tartóztatnak le izgató pózokban. A szeptember 11-ére a maga módján reflektáló fotónovellát Steven Meisel fényképezte.

Meisel a világ egyik legismertebb divatfotósa, aki Madonna 1992-es Sex címû fotóalbumával lett igazán híres. Késõbb – már mogulként – õ csinált a szûken vett divatszakmán túlnövõ sztárt Linda Evangelistából. Ez a sorozata talán azt akarja mondani, hogy a terror szexi? Vagy hogy a jók igazából nagyon élvezik a rosszak üldözését? Vagy hogy a rosszak nem is annyira akarnak elmenekülni a kemény gumibotok elõl? Tudja a rák, azaz nem tudja, de élvezi. Ja, a két modell Hilary Rhoda és Iselin Steiro.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása