Tékozló Homár

Nyilaskereszt a DM-ben

2006.09.18. 10:24 | jackyll | Szólj hozzá!
Névtelenségbe burkolózó olvasónk küldte ezt az "érdekes medált" azzal a kísérõszöveggel, hogy "ez nagyon merész hasonlítás, vagy azért annyira nem?" A Homár nem gyûjtõje a szélsõjobbos relikviáknak, de ez a DM forgalmazásában szórt Ebelin márkájú ajándéktárgy félreérthetenül egy nyilaskeresztet formáz, amit legutóbb Bácsfi Di­a­na homlokán láthatott a történelem iránt fogékony publikum.

Egyrészt. Másrészrõl azért ne tegyünk úgy, mint aki sikongatni kezd egy tiltott önkényuralmi jelkép láttán, hiszen a fogalom amúgy teljesen értelmetlen. Minthogy a klasszikus értelemben vett ideológiák kora a XX. századdal lejárt, felesleges lenne hungarista kámbekkrõl vizionálni az illatszerboltban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása