Tékozló Homár

Don't forget the dzsihád!

Terror Bull Games/War on Terror társasjáték

2006.09.22. 15:58 | jackyll | komment
Amíg mi ezzekkel a csoffadt revizionistákkal szórakozunk a Kossuth téren, ne feledjük, bármi is lesz a vége, mindennyian elpusztulunk. Múlt hét végén ugyanis az iszlámisták dzsihádot dobtak a pápára és minden keresztény országra a környéken (EU minusz Törökország). Amíg ide nem ér az iszlám harag hecceljük magunkat a War on Terror társasjátékkal, ami azt az illúziót keltheti, hogy ebbõl az egészbõl ki tudunk mászni valahogyan, amúgy meg a tenger szabadidõ elütésére is kiváló lesz az atombunkerben.

A játékban mindenki a saját birodalmával kezd, de késõbb simán pénzelhet terroristákat, kutathat olajmezõk után, köthet szövetségeket vagy indíthat támadást haverjai ellen. A végkifejlet lehet világbéke, de esélyesebb, hogy valaki haverjait lenyomva felszabadítja a világot, de az is lehet, hogy minden a terroristáké lesz.

Elsõ körben 5000 darabot nyomnak belõle, amit 26 font (~10 ropi) ellenében rendelhetnek elõ, valamikor októberben meg is érkezik. (thx to Ádám a tippért)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása