Tékozló Homár

Re: Mi a gond az úttal?

2006.09.25. 14:06 | jackyll | 2 komment

A Homár együtt örül olvasóival, amikor a széles nyilvánosság elõtt elkövetett bejelentések hatására egyszercsak ripszropsz megoldódik egy addig kezelhetetlennek látszó probléma. Így történt PG esetében is, aki pénzszedõ táblákat detektált egy közel fél éve felújított úton:

Szeptember 7-én, a kisteleki pénzbeszedõ táblával kapcsolatban jelent meg fotóm és levelem a Homáron (Mi a gond az úttal?). Örömmel szólok, hogy most jöttem át Kisteleken, és beszedték az összes ilyen táblát! Sikerült!

Javaslom, hogy - mivel úgyis vannak a parkolós fotók is már - esetleg lehetne nyitni egy Közlekedés rovatot, és egyúttal másnak is ajánlom, hogy ha hasonló értelmetlen közlekedési táblát lát, fotóval és pontos hellyel küldje be. Úgy tûnik, ez egy mûködõ módszer lehetne az ilyen táblák eltüntetésére.

Ha rovat nem is, de saját címkéje lesz a Homáron, amint átköltözik a blog.hu szerverére (ez pedig belátható idõn belül bekövetkezik).

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása