Tékozló Homár

Bogaras szendvics

Kanizsa Pékség Sütõipari Rt./Puffancs

2006.09.26. 11:27 | jackyll | Szólj hozzá!

Nagyvárosi állathatározónk új darabbal bõvült, mégpedig a hamburgerpuffancs csomagolása alá szorult bogárkával. A képet MF lõtte, a bogár ízérõl egyelõre nincs információnk.

Egy zalaegreszegi üzletbõl származik a mellékelt képeken látható termék, bogarastul mindenestül. A bogár a felvétel készitésének idõpintjában még élt, tehát a termék mentségére legyen szólva, hogy elõre csomagolt statusa ellenére még frissnek volt mondható. A csomagolást (fóliahegesztett) ellenõriztem, sértetlen, a lény utólag nem kerülhetett be a pékáru mellé.

A gyártó honlapjáról származó reklámszöveg szerint "Újabb és újabb fejlesztésekkel, bõvítésekkel, a HACCP rendszer alkalmazásával érjük el, hogy folyamatosan jó minõségû termékekkel álljunk partnereink, fogyasztóink rendelkezésére. Friss termékeink között éppúgy szerepelnek a különleges kenyerek, mint a hagyományos ízlést kielégítõ fehér és barna kenyerek." A termék nyilvánvalóan a "különleges kenyerek" kategóriába tartozik.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása