Tékozló Homár

Spammol a kultúrház

2006.09.26. 13:41 | jackyll | Szólj hozzá!
Idén márciusban a Coca-Cola Company betámadta az iwiwet fantás hirdetésével. Eltelt fél év - közben eladták a közösséget - és egy újabb, ezúttal barkács-hirdetés ütötte fel a fejét a rendszerben. Amíg azonban a Fanta békésen zöldellett a menüsörban, az Almássy Téri Szabadidõközpont új programszervezõi aktív spammolásba kezdtek.

A legtöbb felhasználó a mai napig bekapcsolva hagyta/felejtette az új ismerõsöket jelzõ értesítést, így a spammereknek könnyû dolguk volt. A jobb napokat látott intézménynek szeptember 18-i regisztrációja óta 1805 ismerõse van, minthogy gazdája kismillió iwiw-felhasználót bekattingatott, mielõtt lezsibbadt a kattintóujja.

Aszongyák Budapest egyik legjobb helye volt! Azt szeretnénk, ha ma is az egyik legjobb lenne.

A Homár átérzi a probléma lényegét ebben az értékek nélküli világban, de spammolni akkor is köcsögség, még áttételesen is.

update 16:20 A jelek szerint törölték a Szabadidõközpont nevû felhasználót.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása