Tékozló Homár

Re: Halál a licenszsörökre!

2006.09.27. 10:22 | jackyll | Szólj hozzá!

Megint okosabbak lettünk, de nem lett jobb tõle. A licenszsörös topikra ern0 írta, hogy rosszabb a helyzet: már szlovákiában is magyar kozelt-t árulnak, legalábbis egy bizonyos körzetben (gondolom logisztikai megfontolásokból), egyeztessünk idõpontot, legyünk együtt öngyilkosok. Mások sem látják bíztatóbbnak a helyzetet, "g" szerint ugyanis a magyar víz olyan kemény, hogy legjobban akkor járnánk, ha semmilyen sört nem gyártanának belõle:

Hat bizony az ugy van, hogy nem csak a meltan hires magyar minoseg erzodik a dreher az aranyaso illetve mostmar a kozel es meginkabb urquell(!) sorok eseteben, hanem arrol van szo, hogy jo sort jo vizbol lehet csinalni, es hat ezzel az anyaggal nem igen allunk jol errefele.

Tisztavizu hegyi patakok vagy meginkabb szerencses helyen levo forrasok vizebol keszulnek jo sorok a vilagban (az egyik legexluzivabb sor fozesehez tobbezereves gronlandi jeget hasznalnak, mert abban van a legkevesebb szennyezoanyag). A magyarorszagi viz brutalisan kemeny, azaz tele van magnezium es kalcium hidrogenkarbonattal. Ezzel nem nagyon van mit kezdeni, de a legtobb amit tenni lehet velel az, hogy nem kene megprobalni sort fozni belole.

Egyaltalan nem veletlen az sem hogy a ket "meg elmegy sort a sopronit es a borsodit hegyvideken keszitik mig a legrosszabbat a pecsi szalont pedig ott, ahol meg egy vacak patak sincs es emiatt szinte ihahtatlan a vezetekes viz maga. Van egy csomo licenszsor ami pl lengyelorszagbol erkezik hozzank es emiatt nem is annyira borzaszto (pl carlsberg). Tanulsag az egeszbol, hogy meg mindig erdemes kiruccanni parkanyba nehany talca dobozos finomsagert.

/A fenti képet a szegedi Interfructban lõtte Geffry./

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása