Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Rafkósan szpemmelt vibrációs péniszgyûrû

2006.10.16. 14:28 | jackyll | Szólj hozzá!

Kismillióan küldték be hétvégén a legfrissebb spamet, amiben egy állítólagos Anna tegnapi találkozó tárgyában hívja fel az emberek figyelmét egy online szexshopra. Arra buzdítanánk megtámadott olvasóinkat, hogy próbálják be a "polgári és büntetõjogi jogérvényesítés eszközeit", hátha mûködnek. A jelek szerint fõleg ingyenes emailszolgáltatós címekre küldték a reklámot, de azért voltak kivételek. "h0mbr3" így reagálta le az esetet:

Kaptam egy barátságosnak tûnõ levelet a minap, Ritti Anna küldte "tegnapi találkozó" címmel. Nincs ilyen nevû ismerõsöm, és biztos kézbõl tudom, hogy tegnap pókereztem a haverokkal, úgyhogy még csak véletlenül se találkozhattam az ismeretlen hölggyel. Gyanús volt, de azért érdekelt, hogy mit is akarhat a leányzó, rákattintottam, és elsõ pillanatra azt hittem, hogy egy eltévedt levélrõl van szó. Rutinos szkeptikus lévén egy bekezdéssel lejjebb ugrottam, ahol megláttam a rendezvény nevét, és egybõl lebuktak :) Kicsit túlpörögtek már a marketingesek, nem?

From: Ritti Anna (r.anna@vipmail.hu) Date: Oct 14, 2006 11:55 PM Subject: tegnapi talalkozo

Szia!

Köszi mégegyszer ezt a kis összeröffentést, jó volt végre beszélgetni egy kicsit. Kicsit vicces – meg szomorú is -, hogy 5-en nem tudunk ugyanakkorra szabadidot szervezni. Kár, hogy Móni nem tudott jönni, de majd legközelebb.

Annyit leszögezek, hogy az a marhahús eszméletlen jól sikerült!!! Nem szeretem a marhát – eddig nem szerettem - , mert azt hittem mindig rágós, de ez hihetetlen finom volt, köszi!

Figyu! Az erotikashow katalógust – amit kölcsönadtál – Ildi elvitte, félek, örökre. A lényeg, felhívtam oket és kértem tolük új katalógust. Mondták, hogy semmi gond, küldenek, illetve ha Neked is kell, akkor a 0620 808 9009-es számon nyugodtan kérhetsz Te is újat. Meg kell hagyni, ez a 2007-es katalógusuk sokkal jobb, mint a tavalyi. A weboldalukon (a www.erotikashow.hu –n) Anikó megrendelt két pillangós tangát, bement érte és mesélte, hogy tényleg ok a hazai beszállítók, nagy raktáruk van. Két kis tangát vett, de kapott egy csomó ajándékot mellé, pl. egy vibrációs péniszgyurut is. Ha ok hozzák ki, kb. 1000-1200 Forint a szállítás.

Anikó látta a neten, én is megnéztem, tényleg fut egy nyereményjátékuk ahol pénzt meg robogót sorsolnak ki az év végén. Csak 12 kérdésre kell bejelölni a válaszokat. A poén az, hogy ez inkább olyan felvilágosító jellegu játéknak tunik nekem. Robogót sorsolnak ki azok között, akik elolvasnak 12 felvilágosító kérdést??? Na mindegy, ez nekem vicces. :-) Itt a játék, nézd meg:

Ja igen, most jut eszembe. Beszéltünk néhány tételrol, abban maradtunk, az elso felét én, a másik felét Te dolgozod ki. Én kb. csak következo hét péntekre készülök el, rosszabb esetben szombatra, de még úgyis beszélünk addig.

Na puszi! Meg jó marhaemésztést! :-DD

Heninek is!

Anna

Volt, aki megpróbált válaszolni rá, de nyilvánvalóan kudarcra volt ítélve:

Ez egy nagyon furmányos levél volt. Utálom a marhahúst de még jobban utálom ha hülyének néznek és levélnek álcázott reklám e-mailekkel zaklatnak. Ha szükségem lesz péniszgyûrûre megtalálom a módját a vásárlásnak, de ezek után biztos, hogy nem az erotikshow.hu-ról fogom ezt megtenni. Remélem azért pár száz ostoba embert sikerül bepalizniuk.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása