Tékozló Homár

Pumahúggyal a kommunisták ellen

Lexington Outdoors/Mountain Lion Pee

2006.10.24. 00:03 | szily | Szólj hozzá!

A lázadókkal szimpatizáló Homár-olvasóknak egy remek tipp az ellenálláshoz: rendeljenek egy palack 18,99 dolláros pumapisát új kedvenc weboldalunkról, ahol kizárólag vadállathúgyokat kapni. A pisát ezután észrevétlenül rá kell fecskendezni a kiszemelt rendõrre, komonistára, exkiszesre vagy európai értelemben vett néppártira, aztán elszaladni. A szer hatásmechanizmusa igen szórakoztató, amennyiben a környéken található összes macska rá fog pisálni az áldozatra, ami még az éjjel-nappali hazudozásért is megfelelõ büntetésnek tûnik.

Ha kutyákkal, azaz a vizeltükkel akarjuk megkínozni az ellenszenves bolsevikot, használjuk a cég prérifarkas- róka-, vagy farkaspisáját. A három és fél decis pumapisi tehát 18,99 dollár (4000 forint), de 12,99-ért vehetünk mintakészletet, amiben prérifarkas- róka-, farkas- vadmacska- és pumapisa-minták egyaránt találhatók, így ki lehet kísérletezni, magyar viszonyok között melyik jön be legjobban

És végül tudta-e Ön, hogy a vadállatpisa a lepkék kedvenc csemegéje, úgyhogy ha ilyet permetez szét a kertjében, az eredmény szebb lesz, mint Csintalan Sándor istenes versei?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása