Tékozló Homár

Csodás horrorgyertyatartó a cseh bajkeverõtõl

Maxim Velcovsky/Little Joseph

2006.10.30. 00:02 | szily | Szólj hozzá!
Etele küldte a linket, azóta fillérenként próbáljuk összekuporgatni azt a 46 fontot (18 rugót), amibe Maxim Velcovsky „Little Joseph” nevû dizájncsodája kerül. Annyira riasztó, hogy Józsika kedvéért még gyertyát is hajlandók lennénk égetni, amit amúgy – hasonlóan például a lábasfejûekhez – a legritkábban csinálunk.

A tervezõ egy cseh sztorimagazintöltelék, modell, színész, tervezõ és a Leghülyébb Vltava Menti Haj Konteszt örökös elsõ helyezettje, amint az alanti képünkön is látható.

Itt egy angol nyelvû kis cikk róla.) Ha valaki Prágában jár, nézze már meg nekünk, hogy koronában nem olcsóbb-e! (A mestert akkor szerettük meg igazán, amikor megláttuk, hogy üvegbõl megformázta Tau bácsi kalapját.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása