Tékozló Homár

Vérszívó kereskedõk az antizombi ünnepen

2006.11.02. 14:27 | jackyll | komment

A Homár épp a percekben értesült egy neve elhallgatását kérõ bloggertõl, hogy halottak napja igazából ma van, (else mindenszentek, fene se tudja követni ezeket a katko ünnepeket), úgyhogy még simán ér Karesznek felháborodni, hogyan gyalázzák meg a halottak nyugtontartásának szertartását:

Sajnálattal vettem tudomásul, hogy a "gumicukor maffia és kókuszrúd dealerek" egyre szemtelenebbek lettek az évek folyamán. A Pestszentlõrinci temetõnél jártam és igencsak bosszantott, hogy az árusok egyharmada majálison vagy búcsúban érzi magát. Meg az a kisfestett plázacica is aki csacsogva válogatott. Zavartalanul árulják a gumicukrot, nyalókát, drazsékat.

Szeretném tudni, mit keresnek egy ilyen ünnepen (ami nem a móka és kacagás napja, hanem az emlékezésé). Mondanom sem kell, nem éppen fehér emberek voltak..........ez csak megjegyzés a részemrõl, nem rasszizmus. Gondolom kell területfoglalási engedély az önkormányzattól. Vagy mégsem? Ha kell, vajon Ki engedélyezte az ilyen típusú árusítást?

Nem vagyok kimondottan konzervatív, de ami sok az sok. Mellékelek egy képet is, bár eléggé homályos.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása