Tékozló Homár

Fájdalmas székelés Békéscsabán

ülõke

2006.11.03. 12:10 | szily | Szólj hozzá!
A kényszeres dizájnolás pompás példáját fotózta le Tamás Békéscsabán, a formatervezés viharsarki Mekkájában. A szögesdróttal ijesztõvé tett vécéülõke alapvetõen jó nagy hülyeség, de ha a tulajdonos szorongásait fejezi ki, máris indokolttá válik a használata. A 12 rugós ár minket önmagában nem ijesztene el, a fõ a fogyasztói elégedettség, no meg az önkifejezés szabadsága. Levél alant.

Kedves Homár!

Mellékelten küldöm a saját fotózmányomat a békéscsabai Pallasz lakberendezési áruházból, hátha kell nektek valamire. A mellékelt képen látható WC-ülõke baromira megtetszett, mazohista hajlamomban majdnem vettem egyet, mindössze az ára (kb. 12.000 ft!) riasztott el tõle. De emlékül lefényképeztem, az legalább ingyen volt. Azt kell tudni errõl a csodás termékrõl, hogy valójában - és a fotó látványvilágának ellenére - a szögesdrótokra csak közvetetten ül az ember, mert az ülõkén valamint a háttámlán is a mûanyagba teljesen bele van olvasztva a szögesdrót, tehát fizikailag nem azon ül ember, nem szúr egy alternatív lukat az ember seggére, viszont design-os.(Az más kérdés, hogy kinek tudunk dicsekedni azzal, hogy szögesdrótos budin szarunk, hacsak nem egy plusz perverziónk az is, ha szeretjük, ha néznek közben... na mindegy.)

Használjátok a képet egészséggel ha akarjátok, ezennel átruházom a kép használati és tulajdonjogát rátok :). (Kivéve persze, ha valahogyan meggazdagodtok belõle. Akkor követelni fogom a részemet.)

Minden jót!

Tamás --KWP

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása