Tékozló Homár

Csótány, dömper, gyerekhalál

Ungor és Ungor Borház Kft./Süsü szõlõs gyerekpezsgõ

2006.11.06. 12:14 | szily | Szólj hozzá!

Beleesett az édesítõszeres dömper a Traubi-szódába, erre mellédobtak egy kevés szárított csótányt, de ekkor még nem tudták, hogy sikerült megalkotni az újkor legundorítóbb csecsemõitalát. Csak késõbb jött az ötlet, hogy a vérlázító, pillanatragasztónak is használható löttyöt palackozni kéne és eladni kisdedeknek.

Haha, a kis ártatlanok! A Süsü gyerekpezsgõ akkor lett gyanús, amikor a gyerekek kerek perec megtagadták, hogy koccintsanak vele. Beleittam és arcba köptem vele az élettársamat. Pedig marhára kedvelem õt, csak rossz helyen állt. A gusztustalan keveréket hol máshol, mint a magyar italhamisítás homokkal borított Bermuda-háromszögében, Ágasegyházán mixelik. Hamisnak persze nem hamis, szépen rá van írva a két, azaz kettõ százalékos gyümölcstartalom. Egy jó van benne, a dugasz: elõször csavarosan kell nyitni, aztán hagyni, hogy a gáznyomás egyszer csak nagy cuppanással kilökje, Furcsa, de a dolog mûködik, többször is egymás után. Durrogtassunk egy sort a kisededeknek, aztán dobjuk ki a szemétbe!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása