Tékozló Homár

Ajándékötlet balesetszpottereknek

Közúti baleseti helyszínelõ csomag

2006.11.13. 09:59 | jackyll | Szólj hozzá!

Jön a hideg, és hogy egy közhellyel éljek: ilyenkor jó vezetni, mert a mazsolák nem jönnek ki, a vérprofik meg már az árokban vannak. A kevésbé szerencsés autósokra gondolva tölti be a piaci rést most a Lidl ajánlata: közúti baleseti helyszínelõ csomag.

Az ajánlat, amit Laci talált kezdõknek talán megteszi, de a professzionális balesetszpotterek ennél azért többre vágynak. Egyrészt a digitális kamera 2006-ban alapfícsör (eldobható akár), de ha már hájteknél tartunk, egy egyszer használatos GPS-t mindenképpen adnánk hozzá. Mérõszalag helyett biztosan lézeres távolságmérõt venne a Homár, meg lehet h egy ledes lámpa is becsúszna a zsákba. (A zsák használható a javak összegyûjtésére is, ha nem vagyunk aktív résztvevõi a balesetnek.)

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása