Tékozló Homár

Az ideális karácsonyi ajándék: Paradigmaváltás a hûtõmágnesiparban

Frigits Deluxe

2006.11.15. 00:06 | szily | 1 komment

Még nem gondolunk a karácsonyi konzumrohamra, azaz elõször ennek a konyhát a társasági és nemi élet színterévé tevõ játéknak a láttán ugrott be, hogy ilyet végül is lehetne rendelni egy részeges ismerõsnek.

Merthogy nem vitás, a Frigits Deluxe a részegek nagy játéka: a csúszkákat, kerekeket és tölcséreket úgy kell elrendezni a hûtõszekrény elõlapján, hogy az üveggolyók eljussanak a gyûjtõvályúig. Tántorogva, egy buliban, az ittas õrjöngés elsõ felvonása után, de még a második kör és a szex elõtt el sem lehet képzelni felemelõbb szórakozást. Ha jobban belegondolok, lerohanós csajozáshoz sem lehet rossz, bár azt a Homárok hülye testalkatuk miatt nem kultiválják. Nevetséges húsz fontba, vagyis úgy 7600 forintba kerül, de hátha kapni itthon is.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása