Tékozló Homár

Saját kutya szõrhullás és pisiltetés nélkül

háziállat

2006.11.15. 00:04 | szily | Szólj hozzá!

Hiába a megtévesztõ langyosság, mindjárt jön a rettenetes hideg, és ilyenkor a Homár is beljebb húzódik a kuckójába, hogy ott elõtörjön belõle az egykor volt Lárva, aki még annyira szerette az aranyos dolgokat, például a kis tengeri uborkákat. Ebben a hangulatban egy fél óráig szívesen elszórakoznánk a furcsa módon Let’s Stitch Frank! névre hallgató csináld magad-párnakutyával.

A dakszliszerû, egyik oldalán foltos, a másikon pöttyös dizájnállatot ki kell vágni, aztán összevarrni és kitömni tetszés szerinti anyaggal. Mi a „Szabad Demokraták összegyûjtött szerelmes levelei tömegoszlató rendõrökhöz” címû kötetünket fogjuk miszlikbe vágni és Let’s Stitch Frank!-be tölteni, ha összeszedjük magunkat és tényleg átutaljuk azt a rongyos 24 dollárt plusz postaköltséget.

Ajándékba itt egy kép egy tengeri uborkáról.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása