Tékozló Homár

Elkészült a Világegyenlet

Terra Plana/Trip Clip

2006.11.16. 00:01 | homár centurio | Szólj hozzá!

Galéria
A pusztulásra ítélt dõzsölõ nyugat álproblémájának tûnik, hogy a divatos nadrágok lelógnak a betonra és rojtosra járják a nadrág szárát. Holott mindannyian tudjuk, hogy ez sarkalatos kérdés, még akkor is, ha a homár csak igen ritkán hord nadrágot.

A Terraplana négyszáz tudósának húsz éves munkája fekszik abban, hogy vége a felhajtós/betûrõs/elvágós idõknek. Amíg a fejlõdõ országok egyre rongyosabbak lesznek, a dicsõ nyugati kultúra nadrágjai évek múltán is újnak tûnnek majd.

Nosza rendeltünk, és gyorstesztünk szerint mûködik. A konstrukció miatt kicsit eláll a nadrágszár alul, de frankón nem ér a földig, még alacsony cipõknél sem. A futást is bírja, de bokorugrásnál lepattanhat, erre vigyázni kell. Öt színben kapható, a cigarettásdoboz csomagolás külön ötös.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása