Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tékozló Homár

Önkéntes spammel az Axe ellen

2006.11.17. 15:11 | jackyll | komment
Mint ahogy azt a Piroska is megírta, titokzatos ismeretlenek körlevélben bojkottot indítottak az Axe és az Unilever ellen, amiért aktuális reklámjuk minden eddiginél szexistább. Arra kérik a tudatos vásárlókat, ne vegyenek semmilyen Unilever-terméket a kampány ideje alatt és írjanak tiltakozó sablonemailt a vevõszolgálatnak (valamint nézzék meg az Axe oldalát - vírusmarketing-rajongóknak erre a részre hívnánk fel a figyelmet). A Homár nem támogatja a spammolást, inkább linkoljanak ide vagy a Tûsarokra. (A hajtás után megkapja a körlevelet.)

Felhívás b o j k o t t r a az AXE ÉS UNILEVER termékei ellen ------

Az Unilever ezúttal túllõtt a célon. A legújabb Axe kampányuk annyira hímsoviniszta, hogy még a férfiak számára is sértõ. Azt a veszélyes nézetet terjeszti, miszerint szabad, sõt jópofa dolog egy nõt szexuális aktusra bírni tudatos beleegyezése nélkül, az érzékei becsapásával. Nézze meg itt---> http://www.bodysutra.hu

Ön szeretné hogy térdelõ nõk képéivel adjanak el dezodórokat? Ne hagyjuk hogy emberi jogokat sértõ reklámokkal etessenek!!!! A fogyasztóknak van véleményük!

Azt javaslom, hogy ne csak a fejüket fogják az emberi butaság újabb példája láttán, hanem tegyenek is valamit, nagyon egyszerû:. 1.NE VEGYÜNK AXE TERMÉKEKET,SE UNILEVER TERMÉKEKET ÉS TANÁCSOLJUK EZT MINDEN BARÁTUNKNAK, ISMERÕSÜNKNEK - mindaddig, amíg nem vonják vissza ezt a kampányukat! Az Unilever logó a termék hátán látható, ha meglátja, ne vegye meg!

2. Küldje tovább ezt az e-mailt az ismerõseinek.

3. Másolja le a következõ mondatokat, és küldje el a vevoinfo@unilever.hu e-mail címre:

A legújabb Axe kampányuk sérti az emberi méltóságot. Nem értek egyet ezzel a kampánnyal, és tiltakozásom jeléül nem vásárlok Unilever termékeket az Axe Bodysutra reklám kampány teljes visszavonásáig, és erre biztatom ismerõseimet.

Aki postán szeretné megtenni, ezen a címen lehet: Unilever Magyarország Kft 1138 Budapest, Váci út 182.

Ne feledjétek: az eladott termékék száma az egyetlen dolog amit komolyan vesznek.

A fenti emailen lehet egyébként az adatokat töröltetni, ha neadjisen a tiltakozással bekerülnének vmi gonosz adatbázisba.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása