Tékozló Homár

Csokis banán, the original

2006.11.20. 10:59 | jackyll | Szólj hozzá!

Jannus dicsõ érdeme, hogy a kedves olvasók és a Homár is rácsodálkozhat a schokobananen eredetijére. Ezt természetesen egyelõre tudományos bizonyítékokkal nem tudjuk alátámasztani, de az elavult darwini evolúcióelmélet azt sugallja, hogy a banán és a csoki volt elõbb, semmint a csokimázba préselt aroma:

Régi olvasó vagyok, de eddig még nem találtam semmi olyat amit elposztolhattam volna neked. De ez most szerintem méltó arra, hogy csatogtasd az ollóid. Ma délelõtt Székesfehérváron bementem az inter spárba venni egykét apróságot, amikor e remek termékkel találkoztam. Elsõ pillanatban kicsúszott a "Mi a SZAR-ez!!??" mondat a számon, majd az pultos rosszalló megjegyzése után, idézem: "Csokis banán!" arréb lopozva lefotoztam neked.

A csokis banán kategóriában szerintem mindent visz. Egyedül azon csodálkozom, hogy miért nem a tescoban árusítják ezt? Ugyanis ennél gazdaságosabban banános csokit elõállítani nagyon nem lehet,és tuti hogy a banán az 100%-os. Ja az ára olyan 170ft körüli, ugyanis súly alapján árazzák.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása