Tékozló Homár

Sixx Japánban 1. - Vécéülõke, polipcsáp, diáklánypornó

Sixx/utazás

2006.11.20. 10:30 | szily | Szólj hozzá!

Sixx barátunk a comment:com-ból és a roziamoziban-ból már megint Japánba utazott, hogy tolmácsoljon + ballasztként szolgáljon a hõlégballon-világbajnokságon. Közben azért nézeget is jobbra-balra és a Konzumparadicsomban szerzett élményeirõl exkluzíve tudósítja a Homárt. Íme az elsõ adag, hajtás után.

Ez itt az japán szotyi vagy tökmag, nevezzük ahogy akarjuk. Pirított, paprikás puffasztott rizs mogyoróval keverve, ettõl érzi jól magát az ember. Az íze kellemes, nem túl erõs, de a paprika azért ott van markánsan benne. A zacsi visszazárható, napi adagunk két negyedkilós.


A japánok és a budi kapcsolata már-már olyan mélységû, mint Lovas István és a palesztinoké. Az általában fûtetlen lakások elengedhetetlen tartozéka az elõmelegített ülõke, a képeken illusztrált kezelõszerv néhány funkciója tiszta (kicsit spriccol, nagyon spriccol, szárít), a többit fedje a titok homálya. Határozottan kellemes úgy szarni, hogy az ember nem fagy oda a deszkára az biztos.


A japánok tudnak nevet adni a kocsiknak, az biztos: az elsõ képen a Mazda "Vitz" látható, míg a többin a "Cube", azaz kocka névre hallgató, itt négyszemélyes kompakt kisbusznak, nálunk max. bevásárlásra rendszeresített városi kisautónak tûnõ Nissan korábbi és legfrissebb változata, de láttunk már kisebbet is, majd éles csápokkal mászkálunk továbbra is.


Míg a magyar kisgyerekek csokival, kekszekkel és mondjuk Dunakaviccsal pótolják a napi kalóriabevitelet, hanem tengeri herkentyûkkel, melyeket egyrészt a kannibalizmus vádja, másrészt beszariságunk miatt nem próbáltunk ki, mindenesetre a polipcsápnak tûnõ valami magyon bizalomgerjesztõ, lehet, hogy a végén meggondoljuk magunkat.


Legendás hírû a japánok tûrõképessége a pornó és annak mindeféle vállfaja iránt. Ez a két kép egy közértben készült, ahol egy vihogó iskoláslány (mekkora klisé, mi?) és egy jól szituált üzletember között fotóztuk le a kínálatot (alanyaink nem vállalták a fotózást), a lány újságjában egy ránézésre 43 centi vastag fasszal inzultáltak éppen análisan valakit, a férfiember nem engedett betekintést lapjaiba, nem tudjuk mi lehetett annyira szégyenletes, talán fel voltak öltözve a modellek?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása