Tékozló Homár

Golfladbával a porcelánnyúlba

NikeGolf/Juice 312 reklámok

2006.11.30. 12:08 | jackyll | komment
Nem élt hiába Beavis és Butt-head, hiszen idõrõl-idõre valaki újra elsüti a "törékeny tárgyak szilánkokra küldése lassított felvételen" csodafegyvert. Pár hónapja sörreklámként találkozhatott a szellemiséggel a publikum, most pedig a Nike nyomja ugyanezt mindennél messzebre szálló golflabdája kapcsán.
Vizuálisan valóban egy hangyányit igényesebbre vették a szpotokat, bár alapvetõen semmi nem változott. Illetve annyi, hogy itt minden esetben kilõtt golfladba robbant tortát, jégszobrot, porcelányulat, lávalámpát satöbbit. Youtube-fanok itt böngészhetik végig a sorozatot, a hivatalos oldalon meg lehet szavazni, hogy legközelebb malacperselyt vagy tejeszacskót pusztítsanak el. Höhöhö.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása