Tékozló Homár

Dagad a nyíregyházi teknõc-krokodil-gate

nyíregyházi állatkert/veszélyes állatok

2006.12.05. 00:05 | szily | Szólj hozzá!

Na, azt azért mi sem hittük volna, hogy pont egy „cuki hüllõk” kategóriába tartozó kis színes fog némi túlzással levélrohamot generálni. De legalább kiderült, hogy Nyíregyen is sok a Homár-olvasó. Azon élcelõdtünk nemrég Praczuné Mózes Ritával együtt, hogy a helyi állatkertben veszélyes állatnak tartják a teknõsöket, amire tábla is figyelmeztet. Azóta egy rakás levelet kaptunk, hogy ugyanabban a medencében lakik egy krokodil is. Volt, aki ezt csak tippelte, volt aki állította, egy Ismeretlen pedig a fenti képet küldte az alanti levéllel:

Kedves Praczuné Mózes Rita! Abban a medenceben O lakik: [attachment]

Na de akkor miért nem eszi meg a lakótársakat? Mégsem olyan vérszomjas, vagy mûködik a tojással szaporodó hidegvérûek legendás szolidaritása? Akkor lennénk csak nyugodtak, ha valaki küldene egy krokodilt + teknõsöket egyszerre megmutató képet. Igazságot a szilvapálinkának, több játéklehetõséget Kanta Szabolcsnak!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása