Tékozló Homár

Leghülyébb pénztáros 2 - Felezési idõ

Fornetti

2006.12.06. 02:03 | jackyll | Szólj hozzá!

Hisztérikus mennyiségû levél érkezett a témakörben, de amíg legjobb embereink szétválogatják ezeket, kopizódjon ide ern0 jóvoltából egy dobogógyanús bejegyzés a Timur Lenk blogja tájékáról:

Fornetti pékség, egyetlen, szakközépbõl frissen szabadult korú eladólánykával. - Szia, van valami, amiben döglött állat van...? - Tessék? - Ööö, húsos vagy májas, vagy valami ilyesmi. - Igen, van ez a pizzás szendvics. Jó nagynak néz ki, ennyire nem vagyok éhes. - Lehetne kérni a felét? - Ó, hát persze. Kislány félbevágja a pizzát, felteszi az árszorzós mérlegre, gépel kicsit. - Tizenhét forint.

Jó leszek vele, biztosan tanuló még. - Ööö, itt mellettem a plakáton az van, hogy egy egész ilyen az 198 forint. Namost ennek a fele az ugye szerintem 99. Kislány ránéz a plakátra, aztán a mérlegre, ahol a kilónkénti egységárnak precízen be van ütve a 198 forint, az 0,086 kilogrammjával számolva csakugyan 17 forint. Majd úgy dönt, hogy nem hagyja magát félrevezetni egy ismeretlentõl. - De a mérleg ezt mutatja. Hát ennél többet nem tehetek. De mégis. - Köszönöm, mindjárt küldöm a kollégámat a másik feléért.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása