Tékozló Homár

Szõrmentes karácsonyt!

2006.12.07. 02:36 | jackyll | Szólj hozzá!

A "tíz legundorítóbb dolog, amit soha nem adnál karácsonyra" kategóriában talán nem is a szexboltoknál kéne keresgélni. Mennyivel ütõsebb már egy öt alkalomra szóló seggszõrtelenítõ kupon szaros (höhö) negyvenezerért (-10%)? A becsületes megtaláló Balázs, aki cserébe kapott egy linkot:

Karácsonyi akció rovat még nincs a Homáron… (vagy tévedek?). Mindenesetre ebbe a rovatba ajánlanám ezt a szõrtelenítési akciót. A két kedvenc mondatom a hirdetésrõl: "ingyen hónaljszõrtelenítés" (ami mellesleg rendben is lenne… de pont Karácsony akció címszóval? /és megjegyzem rosszul írva…/), a másik pedig a "TEKINTSE MEG EREDMÉNYEINKET!" rész. Ami elgondolkoztató… Most akkor fotókról hónaljakat nézhet az ember? Esetleg mást…?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása