Tékozló Homár

A Tefal mindenre gondol

2006.12.11. 13:04 | jackyll | Szólj hozzá!

A Homár már várja, mikor perelik be az elsõ gyorskajáldát, amiért a hazahurcolt szendvicsek kihûltek, de addig is szórakozzunk a debileket célzó, mindenre kiterjedõ használati utasítások figyelmeztetéseivel. Most épp Áfonya Timi talált egy jófajtát:

Nemrégiben páromtól kaptam ajándékba egy Tefal Thermo-Spot serpenyõt, aminek használati utasitásában érdekes dolgokra akadtunk. A melléklet fotón ti is megláthatjátok, sok kommentár nem kell hozzá, de azért felhivnám figyelmeteket az utolsó mondatra: "Javasoljuk, hogy ne tartson madarat a konyhájában." Hát igen...nem véletlen a reklámszlogenjük: " Tefal, te mindenre gondolsz!" :)

Vigyázzon a füstre, nehogy beinduljon a tûzoltórendszer, esetleg félreértsék a szomszédos erdõségben tanyázó indiánok. Naja.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása