Tékozló Homár

Agresszív postás és a dvd

2006.12.12. 19:33 | jackyll | Szólj hozzá!

Az egy dolog, hogy picsogós nemzet vagyunk, de azért vannak olyan szituációk, amikor a rég rendelt dvd-nek sem bír tiszta szívvel örülni az ember, mint ahogy azt Tamás vázolja:

Rendeltem külföldrõl egy DVD-t, amit ma a postás meg is hozott. Mivel a normál postaláda nyílása kicsi ahhoz, hogy egy DVD tok beleférjen, ezért ilyenkor a postás fel szokott csengetni és személyesen adja át. Ha nem vagyunk otthon, vagy leadja a szomszédnak, vagy ha senki nincs, jobb megoldás hiányában kilógva benne hagyja a postaláda nyílásában. Gondolom ez a felállás mindenkinek ismerõs.

Nemrég új postást kaptunk, aki új módszert talált ki az ilyen küldemények kézbesítésére. Szétfeszítette a postaláda zárját, beletette a levelet, majd visszafeszegette a zárat a helyére. Ezzel a csomag biztonságba került, de sajnos a postaládánkat soha többet nem lehetett kinyitni. Mission Complete.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása