Tékozló Homár

Maradt még romlott kaja a Tescoban?

Tesco/Eggelbusch-szalámirúd

2006.12.14. 10:58 | jackyll | komment

Tegye a kezére a szívét, aki szerint nem hibázhat egy cég, aminek több tízezer termék közül kellett múlt héten sebtében kiszórnia a misztikus módon odakerült aljas haszonszerzés céljából átcímkézett romlott árukat. Zoli szerint ugyanis van még hamvasztásra váró termék a polcokon:

Édesanyám kedd este a budaörsi Tescoban vásárolt egy nagyobb adag élelmiszert, és vett egy "Eggelbusch Német nemes szalámi rúd" nevû izét is. Már maga a cimke szövege is megérne egy misét a fogy.védnél: 100g szalámi 135g sertéshús felhasználásával készült. Na ja, élõsúlyban esetleg. +4 db E-betû. Fogyasztók megtévesztése? (Nem, szárításkor ugye a víz elvész a húsból - a Homár) Magán a csomagoláson semmilyen (se lemosott, se beleütött) dátum nincs, viszont a - ki tudja mikor rákerülõ - cimkén a 2007.02.05-i dátum szerepel, tehát 55 nap múlva jár le.

NA! Ehhez képest a forgalmazó honlapján a termék eltarthatósága bevallottan 40 nap, és az a legbosszantóbb az egészben, hogy ez a 15 nap múlva legyártott szalámi MÁR MOST BÜDÖS! nem erõsen, de azért egyértelmûen érzõdik rajta az E-betükkel lassított elmúlás fanyar illata. Talán még (már) él?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása