Tékozló Homár

Bizonytalan hatású mágneses földgömb

2006.12.15. 12:58 | jackyll | Szólj hozzá!

Önök szerint mi történik, ha a mágnessel lebegtetett földgömböt a televízió tetejére helyezik? Sztamit annyira elbizonytalanította ez a használati utasítás, hogy inkább másra bízta a tesztelést:

A fenti kép egy egész jópofa kis giccs használatija. Mágnesesség által lebegtetett földgömbrõl lenne szó. Karácsonyra való tekintettel még akár meg is vettem volna, persze csak akkor ha nem tántorított volna el az ára no és persze a az egyszerûen értelmezhetõ utasítása! Mert hát a "közelébe" szóval (ami akár 1-2 méter is lehet vagy kevesebb vagy több vagy kevesebb...) még csak-csak megbirkóznék, de az ellentmondás már igen meggyõzõ érv volt az otthagyás mellett! Ez amolyan legyen rajtad ruha meg ne is? Pl.: Kikapcsolt tv mellé lehet tenni? vagy impotens turmixgéphez?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása