Tékozló Homár

Tényleg megszûnt a Suitcase

2006.12.20. 12:21 | jackyll | Szólj hozzá!

Korábban írtatok a Suitcase Lifestyle Store-ról. Valamelyik nap arra mentem, és döbbenten láttam, hogy a bolt megszûnt. Esetleg nem tudnátok kicsit utána kaparni, hogy mi lett vele, és hogy lehet-e Magyarországon az Írók Boltján kívül Moleskinét venni, mert ott elég gyér a kínálat. Egyébként a Zrínyi utca 12. alatt van egy kis trafik is, ahol az üzletveztõ öreg néni a "Volt itt esetleg egy Suitvase nevû bolt?" kérdésre, azonnal visszakérdezett "Noteszt keres?". Állíólag naponta többször kérdezik.

Sajnos a telefonszámukat hirtelen nem találtuk, de az idézett posztot jegyzõ szakértõnk szerint esélyes, hogy azért szûntek meg, mert "ugy neztek a vasarlora mint egy faszra, aki orulhet h az o fenseges termekik kozt matathat".

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása