Tékozló Homár

Vegyél Suzukit, lesz nõd

Suzuki Films

2007.01.08. 13:57 | jackyll | Szólj hozzá!
Talán még van, aki emlészik a BMW öt évvel ezelõtti zseniális húzására, amikor jól csengõ nevû rendezõkkel (pölö John Woo, Tony Scott) gyártatott nyolc mikroakciófilmet Cliwe Owennel a faszagyerek sofõr szerepében. Sajnos már csak Youtube-on vannak fent, de tényleg annyira ütöttek, hogy volt, aki dvd-n is pénzt adott értük. Namost erre reflektál parányit megkésve a Suzuki saját "autós webizódjaival", ahol igazából nem történik semmi és az is Suzukival.

Pedig mi mindent lehetett volna variálni ezzel, egy csipetnyi öniróniával és néhány eltúlzott speciális effekttel, mondjuk James Bond vs Borat stílusában. Ehelyett két csávó ül egy Suzukiban és körülöttük idõnként fekete bõrnacis csajok motoroznak. A Homár érti, hogy épp a szomszédbon kasztingolt az Axe, továbbá beteget jelentett az operatív stáb jelentõs része, de azért az imidzskampánynak is van határa.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása