Tékozló Homár

Ne játssz a Postával!

Magyar Posta/átverés

2007.01.11. 10:31 | szily | Szólj hozzá!

Mivel az asszony könyvelõ, és elõfordul, hogy elsõbbségivel kell feladnia küldeményt; így gondoltuk részt veszünk a Magyar Posta Zrt. nyereményjátékán. A játék lényege: ha valamit elsõbbségivel adott fel az ember, kapott egy kis nyereménykupont. Ezt kitöltve, és 2006. december 31-ig feladva, részt lehetett venni egy nyereménysorsoláson. Legalábbis mi ezt hittük.

Szilveszter elõtti napon, (tehát harmincadikán!) fel is adtuk. Annak módja és rendje szerint meg is kérdeztük az ügyintézõt, hogy nem kell e ezt is már csak a poén kedvéért szintén elsõbbségivel feladni? Nem, az egyetlen kikötés, hogy max. 10 kupon lehet benne. (Ezzel éltünk is.) Gondolom, hogy a posta biztosítsa az esélyegyenlõséget a tápiójászalsószentnémedi lakosoknak is a kuponok beérkezését illetõleg, a sorsolást január 11-ére tették. Ehhez képest mi már egy nappal hamarabb (január 10-én) kézhez kaptuk az „akció lejárt” matricával feladott szelvényeinket. Idézve a nyelvi megújulásunk egyik úttörõjét Tornóczky-t, mi csak egyet kérdeznénk: és ezt így hogy???

F. László Szeged

u.i.:A mellékelt képeken a pecsét elég rosszul látszik, de némi fantáziával ki lehet venni a dátumot.

Így jár, aki kuponokat küldözget. Amikor a Homár Barcelonában lakott, volt egy akciója az Estrella Damm sörnek, miszerint sok címkéért adnak egy focisálat. Sose ittam túl sok sört, ettõl kezdve viszont napi 4-5 negyedliteres üveggel. Másfél hónappal késõbb büdösen, kövéren, izzadósan feladtam a minimum 150 címkét oszt nem kaptam csikóhalpéniszt se, de még egy olyan vinyettát se, hogy akció lejárt.. Hát így megy ez. Foglalkozzanak inkább méhészettel.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása