Tékozló Homár

Összeesküvés - A rövidülõ egérfarok egy évtizede

kábel

2007.01.15. 10:50 | szily | 3 komment

Villynek furcsa, popartos padlószõnyege van, ami 2007-ben vagy nagyon fineszes, vagy nagyon mizantróp gesztus, de most mégsem ez az érdekes, hanem az, hogy Villy fotóval bizonyítja nekünk, miszerint igaz lehet az összeesküvés-elmélet, miszerint egyre rövidebb az egerek zsinórja.

Évek óta megfigyelhetõ, hogy az újabb és újabb dizájnnal kijövõ egerek kábele egyre rövidebb lesz, és ma délutánra eljutottam odáig, hogy szerencse, hogy van ps2 hosszabbítóm a szekrényben az újonnan vásárolt egérhez! Úgy látszik 3 évente lecsípnek 5-10 centit az anyagból, mert különben a Genius biztos csõdbe menne, az átlegember pedig talán észre sem veszi. Ugyanaz a taktika, mint a vécépapírtekercs belsõ átmérõjénél! A mellékelt képen egy klasszikus egér 1995-bõl, egy 2004-ból és egy 2007-es frissen a dobozból (Utóbbi még egy kicsit gyûrött). Mindenki kitalálhatja melyik melyik.

Üdv: Villy

Hogy mi lehet a jelenség oka? Talán a drótnélküliegér-gyártók aknamunkája? Vagy magyarok dolgoznak a kábelgyárban? Ha Ön is tapasztalt ilyesmit, küldjön bizonyító erejû fotót, vagy ossza meg velünk – és az egész Homár-közösséggel – a saját elméletét!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alensha 2011.12.20. 03:19:31

A Homárban azt bírom, hogy minimum az ötödik kommentnél már az szokott lenni a téma, hogy miért hülye a posztoló. Keserves csalódás számomra, hogy pont a Villy levelénél maradt el ez, pedig oly sok lehetőség rejlik a témában, kezdve ott, hogy miért jó olyan messze ülni a géptől, hogy a monitort már nem látja.
(De azért jólesik, hogy legalább a padlószőnyeg nem úszta meg beszólás nélkül.)

_atpijkamo · http://deciki.blog.hu/ 2011.12.20. 09:24:13

@Alensha: Az ne zavarjon, hogy itt láthatóan nincsenek kommentek.

(Csak egy fél évvel a poszt megjelenése után lehetett kezdeni a homáron kommentelni. homar.blog.hu/2007/06/13/egy_ketto_harom_ujra_lehet_kommentalni_a
Azóta senki sem olvasta, és nem is fogja olvasni sem a posztot, se ezt a két kommentet.)

Alensha 2011.12.20. 18:27:54

Villy olvasta, az a lényeg, neki szólt :D
süti beállítások módosítása