Tékozló Homár

Debrecenben nem fosztogatják a csomagokat

debreceni postások/becsület

2007.01.18. 00:01 | szily | komment

Aki szeret online vásárolgatni, költözzön keletre, sixx barátunk ugyanis hét éve konzumál onnan az interneten és még sose tûnt el semmije. A Homár természetesen nem tart minden postást tolvajnak, csak elszomorítják a sûrû lopások, amik miatt egy rakás csomagküldõ nem szállít Magyarországra, így direkte ünneplünk az ilyen leveleket olvasva. Ha küldenek elég + és – postásélményt, a végén akár összerakhatjuk az ország online vásárlós térképét. Médiablogger barátunk levele alant.

Szeretnék a postások védelmére kelni, na nem azért, mert szeretem a kis biciklin tekerõ zöld ruhás embereket, hanem azért, mert tõlem eddig semmit nem nyúltak le, pedig volt rá alkalmuk bõven. Mintegy 7 éve rendelek rendszeresen a netrõl, angol amazon, amerikai amazon, nlmet amazon, kanadai amazon, barnes&noble, cafepress, musicianwear, abc, nbc, sendit, eazydvd, alibris, deep discout dvd - ezek jutnak így hirtelen az eszembe, és soha, egyetlen egyszer sem tûnt el semmi, minden csomag kifogástalan állapotban, nem szétgányolva érkezett meg hozzám. Igaz, nem Pesten, hanem Debrecenben lakom, lehet ez lenne a magyarázat? Ja, és nem trükköztem soha ilyen cégneves beszaratással sem, a nevem pedig van annyira átlagos, hogy ne remegjen tõle a postai dolgozó lába.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása