Tékozló Homár

Méltán elfeledett reklámok – Amikor a halásztanyák is filmet forgattak

reklámfilm

2007.01.18. 12:58 | szily | Szólj hozzá!

Vesszek meg, de erre a komonista reklámra egyáltalán nem emlékeztem, pedig micsoda erõs állítás, hogy az intézmény tulajdonosa, Papp József találta volna fel a filézést! Haha.

A patkó alakú pontyszeletet meg a nagyapám dolgozta ki, 23 évnyi kísérletezés árán, ráment a vagyona, a háza és a családja, de a rengeteg elrontott, fejdarabot is tartalmazó hosszanti szelet után 1932 május 10-én megcsúszott a kezében a bárd, hozzásegítve õt egy szenzációs felfedezéshez.

A színészeket, akik profinak tûnnek, viszont sajnos nem sikerült felismernünk. Aki tudja, kik õk, kérjük írja meg! És kispesti olvasóink azt is elmesélhetnénk, megvan-e még az intézmény.

Update 1:

M. levelet írt, amibõl szinte minden kiderült: a halásztanya abszolúte megvan, Kispesti Halásztanya Étterem Pub a neve, a Városház téren, sõt a kajablogger medwe 2005-ben be is halászlézett ott, ami orgazmusközeli állapotba juttatta. Mi halászléfõzõ származású rákként ennél sokkal gyanakvóbbak vagyunk a halászcsárdákkal.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása