Tékozló Homár

Lábbal készült töpörtyû

tepertõ

2007.01.19. 11:51 | szily | Szólj hozzá!

Gondoltam megosztom Veled ezt a csápmeresztõ felfedezést , miszerint a libatepertõ kézmûves termék. Én is hasonlóan döbbent arcot vágtam, dehát mint tudjuk a magyar egy leleményes nép, és mindent kézzel készít. Mitõl kézmûves a libatepertõ ??? Nincsen extra homár -, autó -, kismackó formája.

Lelõhely : Fõvám téri Vásárcsarnok Ára : 400 HUF/150 g Az ára egyértelmûen húzós, de isteni finom friss ropogós. Messzemenõen elüt a másik fajta "fõvámos" terméktõl, ami 700 Huf / 500 g. 700 Ftért kapsz egy csomag fogtörõ tepertõt. szerintem szövetkezet az elõállító cég egy fogorvossal :-).

Jó éjt Kedves Homár!

Üdv: Anikó

Drága Anikó,

Nem igazán értjük a problémáját. Ön melyik testrészével készíti a töpörtyût? Ha nem kézzel, és küld a munkafolyamatról egy rövid videót, azonnal betesszük és sztárt csinálunk Önbõl. A libatöpörtyû amúgy nekünk is a kedvencünk. Nem tudom, hogy ugyanarról a félkilós verzióról beszélünk-e, mi a Moszkva tér sarkán szoktunk venni a Petró hentesnél és sose tört bele a fogunk, bár ez lehet a módosult szájszerv miatt is. De a legjobb házilag csinálni, a trükkje az, hogy a legvégén, amikor már majdnem kész, kell önteni bele egy kis tejet, amitõl elõször sistereg, mint az istennyila, aztán csodás állaga lesz.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása