Tékozló Homár

Az agresszív xilofon

2007.02.02. 11:57 | jackyll | Szólj hozzá!

Ugye milyen ártatlannak néz ki ez a xilofon? Viszont ha ütõshangszernek nevezzük, már könnyebben tovaasszociálhat az ember. Szerencsére a gyártó is gondolt erre, így a figyelmeztetés elsõ három pontja arról szól, hogyan ne öljünk embert vagy állatot az eszközzel. Pampalini mutatja be húszeurós madridi szerzeményét:

Nagy örömmel küldöm mellékelt használati utasítást, melyet egy hónapja vett hangszeremhez mellékeltek. Mivel a xilofon nem a fõhangszerem (trombitás lévén) sokat segített beüzemelésében a tájékoztató, melyet a hangszer felbontásakor találtam. 1. Mivel a xilofon fém és mûanyag részekbõl áll ezért nem szabad másokhoz vágni, mert veszélyes 2. Ne használjuk másra, csak zenei elõadásokra, mivel embereket és állatokat zavarhatunk vele 3. Veszélyes a xilofonütõt szájba tenni

Szerencsére még zenekari próba elõtt elolvastam, így nem ütöttem le vele zenésztársamat, aki késõn érkezett, és csak míves dallamokat játszottam rajta, hogy ne idegesítsek fel senkit, illetve orálisan sem próbáltam az ütöket kezelni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása