Tékozló Homár

Szamócatrükk a Metróban

Metro/szamóca

2007.02.08. 15:41 | szily | 1 komment
Üdv Homár! Minap az egyik kolleganõm, a mellékelt képen látható szamócaadagot szándékozta desszert gyanánt elfogyasztani ebéd után. A cucc a budaörsi Metro áruházból származik. Ami látható rajta az a dátum 2/02/2007 (a mai: 8/02/2007). Ami a kisatírozott részt illeti, éles szemû ember, megfelelõ szögben tartva olvashatja: lejárati dátum. Amúgy a gyümi elfogyasztásra került az alanyok eddig nem panaszkodtak. Üdv: Pagan.ini

Mi horgászunk, a romlott halnál meg nincsen büdösebb, (na jó, a csomagtartóban hagyott polip), úgyhogy minket nem lehet meghatni félzöld növényekkel. Bezzeg az a koktélrák, amit még Homárrá válásunk elõtt vettünk a Matchban. Olyan bûzös volt, hogy magánnyomozásba kezdtünk, így kiderült, az egész halas hûtõ kiolvadt pár nappal elõtte, majd sunyiban visszafagyasztották az egészet.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása