Tékozló Homár

A Homár segítséget kér – Hová menjek Thaiföldön?

Homár család/nyaralás

2007.02.13. 00:33 | szily | Szólj hozzá!
Az ukrán légitársaságtól való félelem és a szorító indulási határidõ (péntek) harapófogójában a nyaralásra készülõ Homár szokatlanul személyes kérdéssel fordul Önökhöz: ajánljanak egyrészt egy elviselhetõ bungalót Phuketen, másrészt adjanak egy titkos csodatippet. Szerves anyagból épült, tengerre nézõ bungalót keresünk valahol az Andamán parton, amiben elfér Homár Miriam (3) és Homár Borisz (4,5) is.

A phuketi bungalóra zsilipelés céljára lenne szükség a hosszú repülés után. Online vagy telefonon gyorsan lefoglalható hely kellene.

A csodatipp lehet innen mondjuk Ko Lantáig lefelé bárhol, a szárazföldi elhelyezkedés elõny, de persze örülnék egy álomszigetnek is.

Lehetõleg legyen távol a skandináv-angol diszkóktól, ne pöfögjön el elõtte óránként 15 longtail boat, hanem legyen valami aránylag nyugodt, szép helyen, ahonnan motorozásnyi távolságban vagy hajóval pár más szép hely is elérhetõ. Kiskutya, csirke, disznó közelsége a gyerekek miatt elõny. Aki megírja nekünk Dél-Thaiföld legjobb helyét, azt évekig szeretni fogjuk, nem önzetlenül, de õszintén.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása