Tékozló Homár

Csak a lelki egyensúlyunk végett

álakció

2007.02.13. 00:04 | szily | Szólj hozzá!

Kaptunk New Yorkból is levelet egy Naiv Ügyféltõl, hogy nekik sem fenékig bagel az élet. Haha! Az álságos kígyók! Azon pattogni, hogy nem tudnak részt venni valami nyomorult nyerõakcióban a tejükkel. Még csak rohadt sem volt az a tej, sõt a szavatossági ideje sem volt átcímkézve.

csak hogy lassatok itt sem minden oke azert. ezt a tejcsit most szombaton sikerult vennem itt nyujorkban. amint latjatok februar 15odiken jar le. es van rajta kupon is a masik oldalan a sixfelgszbe jeeeesssz!!!! ja csak hogy azt a kupont 2006 szeptemberig lehetett felhasznalni... ize??? hmm...

Drága Leela Bender,

Gondolkodtunk azon, hogy hazudjuk-e azt politikus módon, hogy mennyire sajnáljuk. Hát nem. Nõjön egy sor Kuncze Gábor-alakú szemölcs a hátunk közepén, ha sajnálni tudunk valakit, aki bármikor reggelizhet a Time Caféban.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása