Tékozló Homár

Rónasági Tutti Frutti: pornólapot remélsz, aztán mégsem az

2007.02.20. 08:18 | mvmv | Szólj hozzá!

A Rónasági Tutti Frutti tehát közel sem tájegységi pornóújság, sokkal inkább remek PR-érzékkel gyümölcsös édességrõl és német erotikus showról elnevezett üdítõital. Lima nevû olvasónk le is tesztelte a terméket, ami akkora hatást gyakorolt rá, hogy az ízlelés részleteinek taglalásakor a "fünf komma neun" kifejezés használatára ragadtatta magát.

Kedves Homár, kicsit félrevezetõ a név. Nem, nem egy erotikus film címe ez (mint ahogy minden jóérzésû ember gondolná), hanem egy "üdítõ"italé. Szeretem a béna piákat de ez az abszolút fünfkomanojn. Az ízének meghatározásába bele se merek kezdeni, egy gyermekkori kép ugrik be, mikor édesanyám rám szól : "Kisfiam ne edd a fogkrémet!" Hisz ki ne akarta volna megenni a jóízû Gabit..

Jó hírem van, most kiélhetjük magunkat és megihatjuk Gabit ti. ez a pia fogkrémízû ne szépítsük. Párolgó illatanyagát mélyen belélegezve köhögési ingert és enyhe könnyezést vált ki, egy nagyobb aulát pillanatok alatt beterít. A finnyás egészségmániások számára lehet jó hír, hogy a forrásvizet (!!!) elõzõleg vastalanították és arzénmentesítették.

CBA-ban lehet kapni 109,- HUF ellenében. Volt ugyanilyen márkájú Indián Cherry. Természetesen azt is kipróbáltuk, de mivel sem színében, sem ízében lényeges eltérést (sõt semmilyen eltérést) nem találtunk ezért ezt csak mellékesen jegyzem meg.Vigyázzunk mert a "minõségét megõrzi" felirat félrevezetõ, ugyanis azt, mint olyat, már a gyártás közben elvesztette. De tényleg, durván nem lehet meginni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása