Tékozló Homár

Használati utasítás cédétokhoz

2007.02.23. 14:11 | jackyll | komment

A péntek délután fokozódik! Menya egy kiváló Reader's Digest kiadványba futott bele kitudjahogy, amiben természetesen a kontent se volt kutya, de az igazi bizsergést a (talán a világ elsõ?) cédétok-használati utasítása adta:

Ezt tényleg nem hiszem el! Mellékelek két képet, és lássatok csodát még ezt is meg lehet (vagy kell?) magyarázni! Majdnem elfelejtettem, hogy ez a gyöngyszem egy 5 lemezes (ha nem jöttetek volna rá) Legendás popslágerek válogatásban volt! Minden zeneszám címe magyarra fordítva, persze az összes szám totálisan angolul szólal meg!

Egyébként meg valami számomra teljesen ismeretlen emberek énekelnek nem ismeretlen számokat szánalmasan! Példul: Mindenki kedvencei CD:Az öböl mólóján üldögél, Ha az enyém lennél, Filmslágerek CD Rõl: Ne sírj értem, Argentína, Ne félj a kerdtól, fiam A legszebb szerelmes dalok Cd-rõl: Sosem leszek újra szerelmes, Híd a zavaros víz fölött, Örökzöld dallamok cd-rõl: Te mindig lázba hozol, A szerelem sokszínû dolog Felejthetetlen világslágerek: Gyújtsd meg a tüzemet, Idegenek az éjszakában. Õrület komolyan õrület!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 18:25:14

ez az egész ridersdigest szánalmas. meg a 60 mp-es hozzászólás is. áh.
süti beállítások módosítása