Tékozló Homár

Most érdemes Rudit venni a Tescóban

sajtóhuba

2007.02.23. 11:50 | jackyll | Szólj hozzá!

Kitalátor és Nuri is kiszúrta a hét akcióját a Tesco-hírlevélben, ami nem más mint a konténeres kiszerelésû diszkont Túrórudi. Nyomtassa ki, lobogtassa az ügyfélszolgálaton és fenyegetõzzön a Versenyhivatallal, amíg ki nem dobják, hiszen a vásárlónak mindig igaza van.

Ráktestvérek! Megpróbáltam bemásolni a TESCO reklámhírlevelének kvinteszenciáját. Ha nem kapjátok meg, továbbíthatom az egészet. Reggel indulok, mert nekem kell kilónként 85 Ft-ért olyan Túró Rudi, ami korábban folyékony volt és literenként 1667 Ft-ért mérték.

Ettõl csak az volt szebb, amikor pár éve az akciós fõsoron méteres tábla hirdette a nap kedvezményét: tasakonként 37 Ft-ért Horváth Rozi Mustárgáz... Fényképezõgép sajnos nem volt nálam. Megfogtam a táblát, mintha tüntetbék, odavonultam az ügyfélszolgálati pulthoz, és kértem a termék Biztonsági adatlapját, azzal, hogy ha elég tiszta, küldöm az arab haverjaimat, megveszik az egészet.
Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása