Tékozló Homár

Antisör a cseheknél is

2007.03.01. 10:55 | jackyll | 1 komment

Nemzetközi versengés indult a térségben, miután mások is felfedezték a tátongó piaci rést az üvegbetétnél olcsóbb sörök szegmensében. Az ezeréves sörfõzési tapasztalattal bíró csehek kifejlesztettek egy saját formulát a társadalom leszakadt rétegeinek megbüntetésére. Péter jelenti Prágából:

Történt, hogy összeszedve a bandát egy kis sörözésre kiugrottunk Prágába. Egész hét végén ittuk a jobbnál jobb söröket. Induláskor úgy gondoltuk, hogy az itthon rekedt haveroknak is hozunk valami kis ízelítõt a cseh nedûkbõl. Prága központjában található Tesco-ba mentünk bevásárolni. Itt a sörök között válogatva akadt meg egyik haverom szeme egy igazi cseh különlegességen, amibõl egybõl a Homár egyik akciója - ki tud, olyan sört keresni, amelyik olcsóbb az üvegbetétnél - jutott eszembe. Ezt a gyöngyszemet sikerült lencsevégre kapni. Hoztunk belõle, de én még nem mertem megkóstolni.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 17:56:41

nem drága egy kicsit? nem volt ebből akciós?
milyen volt az íze? arról írjál, vazze
süti beállítások módosítása