Tékozló Homár

Az OTP Terminátorral dolgozik

2007.03.06. 14:17 | jackyll | 1 komment

A számítógépeknek köztudottan nincs lelkük, így aztán nem is igen csodálkozik a Homár, hogy így elbántak Ferenccel, aki arra sem képes, hogy rendszeres havi bevétele legyen a számláján:

2000 óta vagyok a "Bizalom Bankja" ügyfele, rendes, becsületes A- és C-hitel, és személyikölcsön-felhasználóként tízezrével fizet(t)em a kamatot kedves OTP-mnek, de õk ezt nem akarták tovább. (Ekkor folyószámlahitel-keretem nagyjából másfél havi fizetésem volt, a C-hitelé pedig két és fél havi. A C-hitel felhasznált egyenlegének minden hónapban vissza kell törleszteni minimum 5%-át.) A bajok januárban kezdõdtek. Az interneten akartam 90 ezer forintot utalni a folyószámlahitel-keretem terhére, papíron még kb. 180 ezer Ft volt a keretbõl, de azt a választ kaptam, hogy "nem áll rendelkezésére..."

Felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol egy készséges úr azt mondta, a hitelkeretem már kevesebb 110 ezer forinttal, de minden rendben van a számlámmal, menjek be a legközelebbi fiókba, és állíttassam vissza az eredetit. Be is mentem a Hûvösvölgyi fiókba, ott azonban azt mondták, hogy mivel három hónapja nem kaptam fizetést, lecsökkentették a keretemet... (November-december hónapokban egy fizetési elõleg és az évvégi bónuszom eredményeképpen kb négyhavi járandóságom érkezett a számlára...) Mondtam nekik, hogy de, erre megnézték, azt mondták, hogy tényleg, de õk aztán nem tudnak ezzel mit csinálni, a számítógép háromhavonta felülvizsgálja a kereteket, majd visszaáll kb két és fél hónap múlva. Szülõanyám egy otp-s ismerõse azt mondta, írjak egy panaszlevelet, az majd megoldást fog jelenteni. Megírtam, mire két dolog történt: egyrészt azt válaszolták, hogy örüljek, hogy nem nulla a keretem, mert az utóbbi három hónapban nem kaptam fizetést, és valszeg tovább fog csökkenni, másrészt pedig letiltották a C-hitelem keretét, mert a csökkentett folyószámlahitel-keretem maradékát felemészették a mindennapi költségek, és nem tudták fent említett 5%-ot leemelni. Tökéletes anyagi csõd két felvonásban.

Azóta a környezetemben már több ember járt hasonlóan, én pedig az Erstéhez igazoltam. Szóval óvatosan a Csányival!

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 17:32:11

otp?
ammeg mi a f**om?
süti beállítások módosítása