Tékozló Homár

Okosan dönteni a K&H-nál

2007.03.09. 10:52 | jackyll | 1 komment

Gábor talált egy beugratós rejtvényt a K&H oldalán, amivel a jelek szerint az életképes fiatalokat szelektálják:

egy aprócska gyöngyszem: a K&H bank oldalait böngészve botlottam ebbe az érdekes kérdésbe, bár annyira nem egetrengetõ dolog, de én hezitáltam egy kicsit, hogy vajon melyik az igen és melyik a nem... :)))))

És ha már K&H, akkor egy kérés Rolandtól, aki hallja, adja át:

Öt héttel ezelõtt felhívtam a K&H bankot azzal a kéréssel, hogy szeretnék Siófoki üzletembe egy bankártya terminált. Megígérték továbbítják kérésemet az üzletkötõjüknek. Egy hét után ismét próbálkoztam és kérdeztem miért nem hívtak. Azt válaszolta B. Noémi bankártya osztály vezetõ, vagy valami illyesmi, hogy biztosan fognak keresni csak sok a dolga az üzletkötõnek, név szerint P. Péternek és ezért csak egy héten egyszer-kétszer olvassa el az e-maileket, valószínû e miatt nem keresett, de keresni fog az tuti. Eltelt még egy hét telefonáltam, a válasz ugyanaz. Eltelt még egy hét telefonáltam a válasz ugyanaz.

Ezutáni héten ismét próbálkoztam immáron közvetlen számot kaptam B. Noémihez, hogy ne keveredjek el az automata menüjében..., a válasz ugyanaz volt. B. Noémi nagyon kedves segítõkész volt minden alkalommal, de közölte neki nics ráhatása az üzletkötõre, mert neki közvetlen fõnöke T. Csilla. Elmondása szerint neki is írt emailt, immáron harmadszor. A lényeg, hogy öt héten át minden héten telefonáltam, de a mai napig senki nem hívott vissza a K&H bankból, pedig ötször ígérték ezt meg.

Szóval ezúton kérem T. Csillát, legyen kedves szólni a K&H bank kiváló dolgozójának P. Péternek, hogy szeretnék egy terminált Siófoki üzletembe. A folytatásról ígérem beszámolok a Homár olvasóinak is.

frissítés A K&H Bank az alábbiakat válaszolta a fenti két meglátásra:

Neked tökéletesen igazad van. Köszönjük, hogy szóltál. A weboldalon a kérdést javítjuk, ha találsz még hibát, szólj kérlek, akár a sajtoinfo@khb.hu-ra is.

A bankkártyaelfogadó berendezéssel kapcsolatban a mi adataink szerint nem 5 hete, hanem csak 3 hete volt a megkeresés. De ez teljesen mindegy, mert Neked ebben is teljesen igazad van, tudniillik még három hét is sok lett volna. Elnézést kérünk. A kollégánk tegnap már telefonált a siófoki vállalkozónak. Köszönjük, hogy felhívtad figyelmünket az elmaradásra.

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Secnir 2008.01.07. 17:17:00

az dönt okosan, aki nem megy oda.
süti beállítások módosítása