Tékozló Homár

AIDS-es humorral reklámoz a TopJoy

TopJoy/reklám

2007.03.19. 11:22 | szily | 1 komment

Aki nálunk nyitottabb a halálos fertõzõ betegségekkel való viccelõdésre, az egy náci gazember, de egy pillanatra még mi is elejtettük kedvenc Torgyán-kötetünket, amikor megláttuk a teljesen átlagos, 2,5 decis TopJoy-palack kupakjának belsejét. Az volt ugyanis olvasható benne, amit itt feljebb látnak, vagyis hogy „Fertõzz meg valakit örömmel!”.

Két egész perc telhetett el, mire rájöttünk, hogy ezt úgy is lehet érteni, hogy az örömöt ragasztjuk a másikra, nem a gennyes fekélyeket. No persze bármit el tudunk képzelni egy olyanról, aki fûszeres paradicsomlét vásárol. Lázas nyomozásba fogtunk, hogy ki találhatta ezt ki és mi az értelme. Egyetlen nyomot találtunk, az Egy angyalka blogján egy postban össze van gyûjtve egy rakás topjoykupak-mondat, íme, bár ettõl sem értünk többet:

"A szerelem nem árt." "Ezt játszd!" "Mondd ki amit gondolsz!" "Itt vagyok." "Néznek minket" "Teljesítsd három kivánságod!" "Kibiztosított" "Mi lenne ha..?" "Lazíts!" "Csinálj valami spontán dolgot!" "Érd el a célod!" "Jól boldogulsz?" "Ne habozz egy pillanatig se" "Némely dolgok felbecsülhetetlenek" "Nem csak a tiltott a jó." "Ez volt a nyitás!" "Hány óra van?" "Érzed a gravitációt?" "Éjjel-Nappal" "Minden jót!" "Csak az enyém vagy." "Egyszerûen légy önmagad!" "Megõrülök érted!" "Hibátlan játék." "Fertõzz meg valakit örömmel!" "Érd el a szerencséd!" "Késõbbre semmit." "Elkészültetek?" "Mehetsz tovább" "Az emberek szeretnek." "Tedd meg az elsõ lépést!" "A szerencse közel van!" "Üdvözlünk és öleleünk!" "Örülni kell!" "Olyan mint elõször"

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Frucsasz 2009.07.23. 09:24:19

Huh, ez nagyon meredek. Elsőre én is félreértettem, és elképzeltem, amint kaján kacagással tüsszentek valakire egy adag náthavírust...
süti beállítások módosítása