Tékozló Homár

Energiapajzzsal az autótolvajok ellen

tesladownunder.com/Tesla lopásgátló

2007.03.22. 02:40 | jackyll | Szólj hozzá!
Egy õrült ausztrál, aki szabadidejét mágneses levitációval illetve villámgenerálással üti el, készített egy autónyi sugarú elektromos csapdát. A kísérletben szereplõ Tesla-tekercs egy 10 másodpercenként körbeforgó aluminiumcsövön át szórja a félmillió voltos villámokat. A legjobb az egészben, hogy egy buta videót is csinált róla:

Persze azért a drámaibb hatás kedvéért felturbózta a jelenetet egy kis füsttel és szikrázással, de alapvetõen nagyobb fordulatszámon komoly parát okozhatha a lakosság köreiben a villámpajzs látványa. Boltokba majd akkor kerül, ha lenyúlják. A hobbifizikus alkotó haveri körben amúgy bennszülött Gyûrûkura-fanboyok ólálkodnak, akik képesek egy villámhengerben is pózolni:

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása