Tékozló Homár

Bolgár György és a budaörsi nácik

Führer Bt./gyerekjáték

2007.03.26. 01:16 | szily | Szólj hozzá!

Petekorunk óta tart minket rettegésben a barna veszedelem, már porbafingó kis lárvaként rettegtünk a közbeszéd kútmérgezõitõl, talán ezért nevettünk annyit deutch fuhr tom levelén, amit gyermekjáték-ügyben írt. A fasiszták már a gyerekszobában vannak!

Draga Bolgar ur!

annak a mocskos szolotolvaj orbannak meg van pofaja azt mondani, hogy itt nincs szelsojobboldali veszely. a gyerek keteves szuletesnapjara vasarolt jatekokon megdobbenessel vegyes felhaborodassal tapasztaltam a feliratot, hogy gyartja es forgalmazza a Fuhrer Bt.!

de nem am egyen, hanem tendenciaszeruen!

en nem fogom megvarni, draga bolgarur, az andrassy uton masirozo keretlegenyeket, az uj deportalasokat. vagy most mar a marhavagonnal is sporolnak majd, es mindannyiunkat dunaba akarnak loni froccsontott kinai homokozolapattal?

ez az a pont, ahonnet egy igazi demokrata nem hatralhat. miert nem veszik eszre mi folyik itt?

errol miert hallgat orban viktor? miert nem hatarolodik el a Fidesz?

_deutch fuhr tom

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása