Tékozló Homár

Kihagyhatatlan akciók a Corában

2007.03.29. 12:44 | jackyll | Szólj hozzá!

Még mindig a Cora, ahol legutóbb Kri fedezett fel egy kihagyhatatlan ajánlatot, hajtás után pedig András büntet le egy tragikus szóviccel:

Biztos tele van már a padlás a hipermarketes akciókkal, de a hétvégén találtam egyet a Corában amit nem tudtam kihagyni. Lehet, hogy a Globus akciózik, de azért legalább a polc 2 végére rakták volna a termékeket. Mindenesetre kíváncsi lennék ennek ellenére, hányan vettek 480g-os ketchupot.

Itt a tavasz, beindulnak a hormonok és a fantázia. Ezt támasztja alá a képen látható pajzán „Cora-tavaszi” ajánlat (elnézést a szóviccért), melyet a szegedi áruházban sikerült lõni. Nos az még csak érthetõ, ha például valaki a valódit részesíti elõnyben a szilikonnal szemben, de a panírozás az már mégiscsak túlzás! Vagy mégsem?

Szűrt kommentelők

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása